Lid worden?

Soest2002 is altijd blij nieuwe leden te verwelkomen. Nu voor morgen in Soest en Soesterberg. Samen werken we aan Wonen, Werken en Welzijn en met jouw bijdrage bereiken we meer!

Aanmelden kan bij de secretaris van de vereniging. Hiervoor vul je eerst onderstaand formulier in waarna er contact met jou opgenomen wordt. Daarna kun je ook de Statuten en het Huishoudelijk reglement van Soest2002 digitaal opvragen. 

Aspirant leden van Soest2002 dienen zich te conformeren aan deze Statuten en Huishoudelijk reglement. Het bestuur moet jouw aanmelding accorderen alvorens je als lid kunt worden toegelaten. De geaccordeerde leden ontvangen een brief, waarin wordt bevestigd dat zij bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord gaan met de Statuten en het Huishoudelijk reglement van Soest2002.

De contributie als lid bedraagt € 30,00 per jaar. Voor jongeren t/m 20 jaar gratis.

Je kunt ook donateur worden met een minimale donatie van € 15,00 per jaar. Als donateur heb je geen stemrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Het bankrekeningnummer van Soest2002 is: NL48 RABO 0379 9878 64 t.n.v. Soest2002. Omdat Soest2002 erkend is als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), kunt u uw contributie of giften van de inkomstenbelasting aftrekken.

Word lid of donateur

Steun ons direct

Wilt je ons direct steunen met een donatie om onze campagne kracht bij te zetten, scan dan onderstaande QR code om een donatie over te maken. Bekijk je de site op jouw mobiel? Klik dan hier. Bedankt voor jouw support!