Word lid
of doneer!
  Volg ons op
Twitter
  Volg ons op
Facebook

Stuur ons uw mening!

Graag nodigen wij u uit mee te denken en te praten over Soest en Soesterberg. Draag nieuwe dilemma's aan, presenteer oplossingen of leg een vraag voor. Wij horen graag van u via ons contactformulier.

Hieronder leest u onze nieuwsbrief van juli 2021 vanuit de Fractie van Soest2002. Klik op de link om de nieuwsbrief in PDF te openen: http://www.soest2002.nl/lay/media/upload-2021/nieuws-uit-de-fractie-juli-2021_soest2002.pdf   ...
Lees verder
De huidige referendumverordening is van 2005 en is aan vernieuwing toe.  Volgens deze verordening is een referendum mogelijk nadat de Raad en besluit heeft genomen. In de nieuwe verordening is het onder meer mogelijk om een referendum te houden voordat de Raad een besluit heeft genomen. De f...
Lees verder


Inloopavonden 1 en 19 maart

Terug naar overzicht

Nieuwsdatum: 28-02-2018

We zijn alweer 2 weken bezig na de start van onze Campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Op diverse locaties in Soest en Soesterberg hebben wij ons gezicht laten zien, onze stem laten horen en een luisterend oor voor de bewoners.

Ook zijn er al een aantal debatten geweest, o.a. Sport en Welzijn, waar Janne en Bert ons hebben vertegenwoordigd als lijsttrekker en kandidaat.

Zij hebben hun sporen op dit gebied al dik verdiend, dus is het debat over de lopende kwesties met de overige lijsttrekkers of vertegenwoordigers over inhoudelijke zaken prima verlopen.

Hieronder een kleine impressie van onze kandidaten aan het “flyeren” en “debatteren”.

In de Soester Courant van 14 februari jl. heeft u een aantal items uit ons Verkiezingsprogramma op de “flap” voorbij zien komen, zeker items die de nodige aandacht verdienen.

image001.png        image002.png        image003.jpg

 

image005.jpg     image006.jpg     image010.jpg         image012.jpg

 

“open inloopavond” op donderdag 1 maart a.s. vanaf 19.30 uur in ons Honk aan de Soesterbergsestraat nr. 2 ( vrij toegankelijk !!) 

Natuurlijk hebben wij nog veel meer te melden en willen wij u graag verder informeren over allerlei kwesties op het gebied van Werken – Wonen – Welzijn.

Daarom nodigen wij u graag uit voor de “open inloopavond” op donderdag 1 maart a.s. in ons Honk aan de Soesterbergsestraat nr. 2 (bij de rotonde Birkstraat).

Onze huidige fractieleden en kandidaten en bestuursleden ontvangen u met koffie/thee of een drankje om met u in gesprek te gaan.

Op deze manier kunt u ook informeel kennis maken met de 10 kandidaten die uw belangen zo goed mogelijk willen vertegenwoordigen binnen de gemeenteraad.

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en de avond zal tot ca. 22.00 uur duren.

Tevens zal ons lid, Rob de Zoete, een presentatie geven over “duurzaamheid” en de manier waarop hij hiermee omgaat in het uitoefenen van zijn eigen bedrijf.

Na afloop kunt u ook de Zcard meenemen, die wij t.b.v. de Verkiezingscampagne met veel zorg hebben samengesteld met als uitgangspunt ons Verkiezingsprogramma..

Wij zien uw komst graag tegemoet.

 

  image013.jpg    image015.jpg

 

“thema-avond verbinding tussen rood en groen” op maandag 19 maart a.s. 19.30 uur in ons Honk aan de Soesterbergsestraat nr. 2  (GRATIS) 

Daarbij willen wij u meteen attenderen op onze thema-avond “verbinding tussen rood en groen” op maandag 19 maart a.s.

Deze avond zal geheel in het teken staan van een wervelende interactieve presentatie van Wilbert van Haneghem, bekend van het boek “schipbreuk in het paradijs”.

Een waargebeurd verhaal, waar hij en zijn partner een gevecht om te overleven hebben geleverd.

Hij zal u op een actieve manier meenemen in zijn ervaringen, waarmee hij een verbinding zal leggen tussen het verhaal en de lokale politiek en alles wat daarbij komt kijken.

Meer informatie volgt nog per mail en via de media ! 

 

image017.jpg   image038.jpg

 

Bestuurslid

Yvonne de Jong

Functie: Voorzitter